Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Blog

Porterhouse steak met gegrilde asperges

Barbecue Marq aan het woord: Een porterhousesteak is een heerlijk en populair stuk vlees dat gesneden wordt van de lendewervel van een rund. Het is eigenlijk een combinatie van twee steaks in één: de t-bonesteak en de ossenhaas. De porterhouse onderscheidt zich van de t-bonesteak door een groter gedeelte ossenhaas te…

TexMex burger voor Internationale Hamburgerdag

Internationale Hamburgerdag! Uiteraard hebben wij onze huisblogger Barbecue Marq gevraagd om ons dit jaar te verrassen met een sappige burger! En dat is gelukt! Marc aan het woord: Deze heerlijke burger is een feest om te eten én te maken op Internationale Hamburgerdag, maar op elke andere dag in het jaar is…

Lamsrack met groene pesto en salade

Lamsrackjes zijn één van onze favorieten stukken vlees. Vol van smaak en lekker mals. En daar denkt onze huisblogger net zo over en heeft voor ons weer een smaakvol gerecht gemaakt. Barbecue Marq aan het woord: Sappige en mals, lamsrackjes zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen. Met hun delicate textuur…

BierBBQ editie 2: in de kou met vrienden van De Vleesboerderij

Aan het einde van deze winter kwamen de vrienden van DeVleesboerderij.nl weer samen voor een tweede BierBBQ ... da's een BBQ met bierpairing ;-) Vorig jaar kwamen we ook samen en dat was een groot succes, dus we houden dit er lekker in. Lees aan het einde van dit artikel…

Ultieme BBQ met vrienden van DeVleesboerderij.nl en bierparing by BEERWULF.com

Deze zomer ontstond er iets heel moois! Stel je eens voor... de mooiste stukken vlees van DeVleesboerderij.nl... brute Kamado's... 4 bewezen Pitmasters met een passie voor BBQ... bierpairing door een bierjournalist van BEERWULF.com die in Untapped 2.500 unieke biertjes heeft staan... in een stoer oud Hollands fort. Ja, inderdaad... daar…