Online vlees voor stoven kopen
Het mooie van stoven vinden wij, naast het eindresultaat natuurlijk, de geur. Heerlijk! Heel de dag hangt er die geur en die maakt je heel de dag lekker. Tot het dan zo ver is! Wat ook mooi is van stoven is dat het eigenlijk bijna niet mis kan gaan en je er zo veel kanten op kunt. Vaak begint het bij het soort vlees dat je gaat stoven en daar hebben wij echt alles voor. Varkenswangen, kalfsukade, kalfswangen, riblappen, ree poulet of short ribs... variatie genoeg.
Met welk vlees kan ik stoven?
Doorgaans stoof je met vlees wat wel veel smaak heeft, maar wat stugger is. Stoven is waarschijnlijk oorspronkelijk ook een manier geweest om wel vlees te kunnen eten als je het niet zo breed had, maar ook om al het vlees te kunnen eten van een dier. Je zult dus weinig recepten vinden voor het 8 uur stoven van een Ossenhaas, die verliest zijn smaak tegen alle andere ingredienten en zal uit elkaar vallen in droge stukjes. Stoofvlees mag wat vetter zijn en ongeschikt voor bakken, maar dit zijn wel vaak stukken vlees met veel smaak! Denk aan bijvoorbeeld aan wangen of ribvlees. Hieronder hebben wij gangbaar vlees voor je verzameld.
Kalfs stoofvlees |
Runder stoovlees |
Varkens stoofvlees |
Wild stoofvlees |
Lams stoofvlees |
|