Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Online steaks kopen

Online steaks kopen

Steakliefhebber? Liever vers? Liever zelf bepalen hoe dik je steak is? Dan zit je bij ons goed.
We hebben een groot assortiment steaks van verschillende mooie rassen en portioneren jouw steak precies zoals jij wilt en pas na je bestelling. Omdat wij hoofdzakelijk aan de horeca leveren, hebben wij een hoge omloop van het vlees en daarom is jouw steak altijd vers.

Meest gekozen steaks

 • T-Bone steak
  De T-Bone is een typisch Amerikaanse cut met in het midden een T vormig bot en dan aan de beide kanten een Ossenhaas en Entrecote.
 • Porterhouse steak
  Een Porterhouse steak is ook een Amerikaanse cut. Namelijk een T-bone steak waarbij de Ossenhaas en Entrecote een bepaalde afmeting hebben. En Amerikaans betekent natuurljk groter!
 • Flank steak of wel Bavette
  Dit is een magere Franse cut met een grove draad. Als je de Bavette verkeerd bereid of snijdt kan deze taai zijn. Maar met een goede bereiding en juiste techniek is het een heerlijke steak! Mooi voor low & slow of bijvoorbeeld een rollade.
 • Skirt steak
  Een skirt steak is niet te verwarren met een Bavette. Ook deze dunne cut heeft een grove graan, maar is vaak wat vetter en heeft meer smaak. Deze steak leent zich goed voor stevig kruiden en hot & fast bereiding. Goed tegen de graan in trancheren bij het eten van de steak.
 • Ossenhaas, haasbiefstuk of tournedos
  Tournedos zijn Ossenhaas medaillons. Ossenhaas is een magere steak met een fijne smaak en het meest malse deel van een rund. Boterzacht!
 • Ribeye steak of Ribeye roast
  Een Ribeye is een malse vette steak met veel smaak. Vaak zit er in het midden van de steak een stuk vet waar het zijn naam aan te danken heeft. Het vlees is afkomstig van de rib, maar is zonder bot. Een Ribeye roast is een groot stuk Ribeye in één geheel zoals u ziet in het plaatje bovenaan deze pagina.
 • Picanha ofwel staartstuk/ rosbief
  De Picanha is een relatief magerder mals stuk steak met een vetkap. Het is met de vetkap een typisch Zuid Amerikaanse cut, zonder vetkap als staartstuk al langer bekend in Nederland. Door de vetkap laat het zich op allerlei spannende manieren bereiden met soms veel vlammen. In zijn geheel moet het low & slow worden bereid, maar in medaillons kan het ook hot & fast!
 • Entrecote ofwel New York strip
  De Entrecote is een malse smakelijke magere steak met een typerende vetrand. Dit vet bakt lekker mee in de pan en geeft veel smaak af. 

Online je steak portioneren, marineren en kopen

Je kunt bij ons je steak precies zo laten portioneren als jij wilt. Kies bijvoorbeeld qua gewicht één kilo Ribeye steak en kies voor portioneren 500 gram. Dan krijg je twee dikke jongens van een halve kilo. Je kunt ze ook per stuk of in batch laten verpakken en mocht je dit lekker vinden, alvast laten marineren met één van onze marinades zonder e-nummers!

Welke rassen hebben wij voor jouw steak?