Nieuw Zeelands lamsvlees
Nieuw Zeeland staat bekend om haar lamsvlees
Het lamsvlees uit Nieuw Zeeland wordt wereldwijd verkocht. Het gras in Nieuw Zeeland krijgt, omdat het een eiland is, continu damp van de Pacifische oceaan en is daarom de grondslag voor een heerlijk stukje vlees! De lammeren hebben daarnaast alle vrijheid wat altijd goed is voor de kwaliteit.
Vetter vlees
Nieuw Zeelands lamsvlees is vetter dan het Nederlandse lamsvlees en dat komt de smaak ten goede. Vet geeft veel smaak af bij het bereiden. Nieuw Zeelands lamsvlees heeft een constante kwaliteit en is dan ook dé standaard in de horeca. Omdat dit vlees niet alleen in Nederland dé standaard is in de horeca krijgen wij het vlees veelal bevroren binnen. Mits je de tijd neemt het netjes te ontdooien, zoals dat hoort bij al het vlees, is dat geheel geen issue qua smaak.
Bekijk ons assortiment Nieuw Zeelands lamsvlees producten, waaronder: