fb pixel

Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Recepten met kalf


Marokkaanse koriander lams spiesen

Mocht je nu tijdens de vakantieperiode een beetje zijn aangekomen, Barbecue Marq heeft de oplossing daarvoor. Een licht en gezond recept met Nieuw-Zeelands lamsgehakt en een smaakvolle groenteschotel. Marc aan het woord: Vandaag maak ik heerlijke gegrilde lamsspiesen op een Marokkaanse manier, namelijk met korianderzaad en koriander. Als basis gebruik ik heerlijk…

TexMex taco’s met Black Angus Bavette steak en salsa

Barbecue Marq aan het woord: TexMex is simpelweg de afkorting voor de Texaanse Mexicaanse keuken, deze is ontstaan toen deze twee eetculturen samenkwamen in het gebied dat nu Texas heet, maar vroeger bewoond werd door de Mexicaanse bevolking. De keuken valt op door zijn pikante karakter. Bekende gerechten zijn burritos,…

Gerookte pulled chicken salade

In iedere salade gaat iets fris, iets hartigs en knapperigs. Barbecue Marq maakt het deze keer wel bont. Marc aan het woord: Wat denk je van een heerlijke zomerse salade met pulled-chicken die heerlijk zelf op de barbecue is gerookt. Dat past wel bij dit warme weer toch? Ik dacht dat dit…

Gegrilde lamsspiesen in yoghurtmarinade

Een lekker gerecht heeft niet altijd veel tijd nodig. Barbecue Marq bewijst dat maar weer eens met zijn gegrilde lamsspiesen. Gemarineerd in Griekse yoghurt en geserveerd met parelcouscous. Marc aan het woord: Dit keer een wat lichter en frisser gerecht met lamsvlees, heerlijk voor in het voorjaar op de barbecue te…

Dry aged entrecote met zelfgemaakte chimichurriboter

Soms eet je zwaar en hartig en soms wil je lekker een licht en snel te bereiden gerecht. Barbecue Marq heeft daarom gekozen voor een mooi stuk Dry aged entrecote met zelfgemaakte chimichuriiboter. Marc aan het woord: Vandaag een eenvoudig gerechtje dat o-zo lekker kan zijn mits goed bereid. Ik start met…

Gegrilde Iberico secreto met gegrilde witte asperges

Gekookte witte aspergers overgoten met gesmolten roomboter, gesneden stukjes ham en ei. Zo kennen wij het klassieke asperges gerecht. Barbecue Marq geeft, zoals wij hem kennen er weer een lekkere twist aan. Dit keer geen gekookte, maar gegrilde asperges, geserveerd met Iberico secreto. Marc aan het woord: Het is weer voorjaar en…

Grainfed steakburger met Alabama white sauce

Wordt dit de hamburger voor de Internationale Hamburgerdag? Barbecue Marq heeft in ieder geval weer alles uit de kast gehaald met deze Grainfed steakburger! Marc aan het woord: Ik maakte er al een heel aantal maar kan er om de een of andere reden geen genoeg van krijgen: Hamburgers. De ene keer…

Originele North Carolina Pulled Pork van varkensnek

Met een gedegen onderzoek krijg je het beste resultaat! Zo zocht Barbecue Marq uit hoe je het authentieke North Carolina Pulled pork gerecht maakt. En het resultaat mag er zijn! Marc aan het woord: Authentiek Amerikaanse BBQ gerechten: altijd leuk om te bereiden en zeker ook leuk om van te voren wat…

Broodjes Griekse gyros van het braadspit

Tijdens de zomervakantie kun je Barbecue Marq waarschijnlijk vinden in Griekenland. Hij is groot fan van de Griekse keuken! Net als wij overigens. Dit keer Gyros op een broodje, bereid van varkensnek. Marc aan het woord: Ken je die heerlijke broodjes met Gyros die je krijgt als je in Griekenland met vakantie…

Internationale Hamburgerdag: Grain fed monsterburger

Groot, groter, grootst! Krijg jij deze monsterhamburger, die huisblogger Barbecue Marq gemaakt heeft, op? Marc aan het woord: Het is weer bijna 28 mei en dat betekent dat het weer bijna internationale dag van de hamburger is. Dit wil ik als barbecueër niet zomaar voorbij laten gaan en maakte daarvoor een…

Geef een bug door en verdien een coupon twv 5,-!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Voor meer informatie over cookies, zie Cookies Policy.