Gourmet: Biefstukjes met Gevulde champignons
Wij zijn net als iedereen gek op Gourmetten. Lekker samen tafelen, iedereen kan het en de gastheer of dame is ook echt aanwezig ;-) Nu hebben wij een mooi gourmet assortiment, maar wij wij wilden jullie natuurlijk wel een beetje inspireren deze Kerst! Daarom vroegen wij vriend van de Vleesboerderij Grillfun, een lekker bijgerechtje te verzinnen bij ieder van onze gourmet vleesjes. Dit recept van Gevulde champignons hoort bij de Biefstukjes ... Grillfun aan het woord:
Ingrediënten:
- Biefstukjes voor de gourmet
- 12 champignons
- ½ pakje feta
- 6 zongedroogde tomaten
- 1 teentje knoflook
- Verse peterselie
- Zout en versgemalen peper
- Olijfolie
Marinade speklapjes
Meng in een kommetje 2 eetlepels olijfolie met wat kerrie poeder, chilipoeder, oregano, zout en versgemalen peper. Leg de speklapjes hierin voor minimaal 2 uurtjes.
Bereiding op de gourmet
- Maak de champignons schoon en hol ze uit
- Verkruimel de feta en snij de zongedroogde tomaten in kleine blokjes
- Snijd de peterselie fijn
- Meng de zongedroogde tomaten met de feta, geperste knoflook, peterselie en breng op smaak met zout en versgemalen peper
- Vul de champignons met het mengsel en sprenkel wat olijfolie erover
- Bak de champignons in het pannetje tot ze bijna gaar zijn
- Grill de biefstukjes even kort aan, aan beide zijden en breng op smaak met zout en versgemalen
Meer gourmet gerechtjes
- Kipfilet met courgettebootje
- Shoarma Nachos pannetje
- Mini Cheese burger
- Blinde Vinkjes met spruitjes bacon spies
- Worstjes met Spaanse Tortilla
- Varkenshaas met Gevulde tomaten
- Speklapjes met Aardappel champignonkoekjes
- Rundervinkjes met Geitenkaas pakketjes
- Slavinkjes met Appel honing partjes
- Kipsateh met Mediterrane Ratatouille
- Mini Tortilla met Varkenshaas sateh
Of neem een kijkje bij ons gourmet assortiment!