Alleen het beste vlees, zo tot de deur.

0 product(en) - €0,00

Gourmet: Biefstukjes met Gevulde champignons

Gourmet: Biefstukjes met Gevulde Champignons

Wij zijn net als iedereen gek op Gourmetten. Lekker samen tafelen, iedereen kan het en de gastheer of dame is ook echt aanwezig ;-) Nu hebben wij een mooi gourmet assortiment, maar wij wij wilden jullie natuurlijk wel een beetje inspireren deze Kerst! Daarom vroegen wij vriend van de Vleesboerderij Grillfun, een lekker bijgerechtje te verzinnen bij ieder van onze gourmet vleesjes. Dit recept van Gevulde champignons hoort bij de Biefstukjes ... Grillfun aan het woord:

Ingrediënten:

  • Biefstukjes voor de gourmet
  • 12 champignons
  • ½ pakje feta
  • 6 zongedroogde tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • Verse peterselie
  • Zout en versgemalen peper
  • Olijfolie

Marinade speklapjes

Meng in een kommetje 2 eetlepels olijfolie met wat kerrie poeder, chilipoeder, oregano, zout en versgemalen peper. Leg de speklapjes hierin voor minimaal 2 uurtjes.

Bereiding op de gourmet

  1. Maak de champignons schoon en hol ze uit
  2. Verkruimel de feta en snij de zongedroogde tomaten in kleine blokjes
  3. Snijd de peterselie fijn
  4. Meng de zongedroogde tomaten met de feta, geperste knoflook, peterselie en breng op smaak met zout en versgemalen peper
  5. Vul de champignons met het mengsel en sprenkel wat olijfolie erover
  6. Bak de champignons in het pannetje tot ze bijna gaar zijn
  7. Grill de biefstukjes even kort aan, aan beide zijden en breng op smaak met zout en versgemalen

Meer gourmet gerechtjes

Of neem een kijkje bij ons gourmet assortiment!

 

Biefstukjes met Gevulde Champignons gourmet de vleesboerderij